Freitag, 14. April 2017

Tieto Jags má playoff výstrel - a to neveští nič dobré pre NFL

S sekundách hry ísť, Jacksonville quarterback Blake Bortles čelil štvrtej a štyria z havranov 49-linka Yardu, so svojim tímom z oddychových časov a stráca jeden bod. Siahol snap brokovnice, ale zobral loptu a hľadali receiver.How ďaleko sme na London Jaguars NFL povolenie? Čítajte viac

Bortles bol rýchlo vyhodený za zdanlivú stratu šesť yardov od Baltimore Linebacker Elvis Dumervil. A že by mal byť koniec zápasu medzi dvoma mizerným tímy s tým, že havrany zrejme podal Jaguári ich 14. rovno straty na cestách. Ale počkať!

Pri wrestlingu Bortles dolu Dumervil jasne zahákl ruku na rozohrávač má celotvárovou maskou. Hra ešte neskončila.Lopta bola presunutá do Baltimore 35 (áno, to bolo 14-yard trest), len v teréne. Bez zostávajúceho času, nováčik Jason Myers, ktorý prehral 26-yard pole pokus o cieľ nedeľu a tri ďalšie body v tejto sezóne, obviazal 53-yard poľa cieľom vyzdvihnúť Jaguars, 22-20.

Dumberil prevzal zodpovednosť po zápase za jednu z najhorších časových trestov, ale to, čo sa odohralo na poli, bolo len začiatok. Ravens klesli na 2-7 po ohromnej strate, ale Jaguars sú 3-6. Alebo jedna hra z prvého miesta v strašnom AFC South. AFC Juh nie je jediným divokým rozdelením v lige.Obri, ktorí majú bye tento víkend, viedol NFC východ 5-5, s Washingtonom a Philadelphia pol hra za a pripravené vstúpiť do Giants na vrchole haldy. Uh oh: Washington hrať rampaging Panthers tento víkend, sa Eagles vziať na Tampa Bay pravdepodobne bez quarterback Sam Bradford, ktorý sa bojuje, než bol zranený v hroznom stratu nedeľňajšom do Miami

Osemnásť z 32 tímov NFL. sú pod .50 0, a len jedna divízia závod, ktorý obsahuje dva dobré tímy je rozvíjajúce sa Minnesote (7-2) vyhral päť rovno vziať NFC severnej náskok pred rozpadajúce sa Packers (6-3), ktorí prišli o tri v riadok.

ostatné akcie vyzerá ako barové bitky, a dokonca ani dobrý bar bitku.Vo štvrtok v noci hra v Jacksonville medzi jaguáre a zapáchajúcich Tennessee Titans (2-7), teraz znamená niečo viac ako šanca pre NFL nás nevidiacich zase s "Color Rush" uniforiem: sú Jaguars bude v horčicu žltú, Titanov v Baby blue.

v Indianapolis quarterback Andrew Luck sa ešte niekoľko týždňov s tržnou obličiek, prvé miesto Colts (4-5) hrať v nedeľu v Atlante (6-3). Texans (4-5) hrať na Jets. Takže to nie je vylúčené, že Jaguars by mohlo byť na prvé miesto v nedeľu v noci.

Alebo, vlastne, kravatu pre začiatočníkov. Indianapolis je vlastníkom, že všetko dôležité tiebreaker nad jaguáre, pretože Colts poraziť minulý mesiac , 16-13. V rovnakom mesiaci Texans porazili Jaguars, 31-20.Ale Jags oba tímy späť: Indianapolis 13. decembra, Houston 3. januára. Okrem toho posledné šesť zápasov Jaguarov je ďaleko od radu vrahov: San Diego (2-7), Titáni znova, Colts, Falcons, Svatí (4-6), potom Texans.

Takže Jaguars by sa mohli stať len tretím tímom v histórii NFL, aby sa play-off s prehrali v 16-game sezóne - ostatné boli Carolina (7-8-1) minulý rok a Seattle (7-9) v roku 2010 Alebo dokonca sa Colts a Texans môžu pripojiť k tomuto klubu.Prehrávajúca tím môže dariť v play-off príliš, v roku 2010 Seahawks vzhľadom k tomu, domáci polia výhodu v prvom kole play-off, pretože oni vyhrali NFC West, prevrátil Svätej (11-5), 41-36, v hre ktorý sa preslávil Marshawn Lyncha "Beastquake" dotykové behu.

Gus Bradley, jaguárov tretieho ročníka tréner, bol vlastne pýtal na AFC Južnej závodu na jeho tlačovej konferencii v pondelok v meste Jacksonville. "Vie m, že niektorí tréneri, ktorí by jej to tam hore [ako motivácia], ale s týmto tímom, a kde to je, so zameraním na každý deň, je dôležité," povedal.

Bradley, obranný koordinátor tímu, že rok 2010 Seahawks ', bola myšlienka byť v nebezpečenstve, že stratí svoju prácu ako nedávno ako skorých ranných hodinách 25. októbra, kedy Jacksonville rozložených do zápasu proti Buffale v Londýne s zaslúženú 1-5 záznam.

Môžete si uvedomiť, že thriller.Bortles hodil odposluch, že Corey Graham vrátené 44 yardov pre pristátie, ktorá dala účty s 31 až 27 za štvrtý štvrťrok náskok. S pomocou trestu pass-interferencie, Bortles išiel Jaguári 84 yardov v siedmich hrách, a potom Jaguars koná Buffalo na štyroch hrách na utesnenie 34-31 víťazstvu. Takže Bradley nestala tretia tréner NFL za dva roky sa dostať padáka po strate hry v Londýne.

Aspoň jeho tím nasleduje smermi.Bradley v pondelok povedal, ukázal svoj tím v piatok video zdôrazňujúce mohli robiť správne rozhodnutia v kritických časoch, a jaguáre to, že v zbesilé sekundách finále proti Ravens.

Bortles spomenul pred hrou, na ktorej bol vyhodený, že to bola štvrtá dole, takže stúpli loptu zastaviť hodiny by malo za následok obrat.Na predošlej hre Julius Thomas odovzdal loptu po úlovku 11-yardovým preukazom a strelec Stefan Wisniewski čakal, až kým nedôjde k zvyšku trestného činu. "Videli sme, že pozornosť detailov prišla do hry bola v pohode," povedal Bradley. Samozrejme, že nasledujúca hra vyústila do vreca, ale Dumervil potreboval vytiahnuť 6ft 5in, 245lb Bortles uchopením tváre masky. A z tohto jediného turnaja sa začal závod na skutočné ihrisko pre play-off NFL.

Vedenie poplatku bude Bortles vo svojej druhej sezóne NFL z Central Florida, ktorá vyzerá, že sa zlepšuje. Má 19 pristátie v porovnaní s 11 zásahmi v tomto roku, v porovnaní s 11 pristá tím a 17 zachyteniami v minulom roku.Inými slovami, že je rovnako dobrý ako väčšina z ligy non-Bradys.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen