Mittwoch, 12. April 2017

Ako ... blafovať svoju cestu cez Rugby World Cup?

The World Cup Rugby začína tento týždeň. Zrejme to je veľký problém.

Ak ste rovnako ako ja, budete mať už zabúda na to, až sa snažili, aby plány na piatok v noci a zistil, že celý svet bude v krčme pozoroval prvej zápas turnaja :. Anglicka v Fidži v 8 hodín

Aj majú len hmlistú predstavu o tom, ako rugby diel, zhromaždených zo sledovania niekoľko zápasov ako dieťa. Ja viem, čo to skúsiť, je mlyn a autové zoradenie sú.Viem, že sa dostanete dopredu, ale prejsť dozadu a ja viem, že získať body navyše pre "konvertovanie" try - aj keď sa mi to vyčarí zábavný náboženský obraz.

Ale Svetový pohár se zóny je to, takže tu je návod na blafovanie si cestu cez turnaja, z jednej rugby hlupáka do druhého. Facebook Twitter Pinterest Lekcia jedna: lopta je oválne a tvare vajca. Fotografia: Gallo Obrázky / Getty

Ak si nie ste ochotní sa učiť rozdiel medzi try a skrumáže, potom by ste mali pravdepodobne zostať doma. Nebudeš mať zábavu čas a budete obťažovať svojich priateľov.Je to ako štyri ročné obdobia do televízneho programu, keď niekto, kto nikdy predtým nevidel sadne s vami sledovať epizódu a stále hovorí: "Kto je to? Prečo je naštvaný na ňu? Kto je Roger? Čo sa stalo s Rogerom? Zomrel! Ako zomrel? To je tak smutné. "

Aj Vám táto prekvapivo príjemný 11-minútové video z Anglicka rugby, ktorý ponúka vodítko pre začiatočníkov a obsahuje také užitočné nugety ako" lopta je oválneho tvaru a vyzerá trochu ako vajce ". Facebook Twitter Pinterest Jeden z chrbte sa nazýva skrumáž-napoly. Myslite na neho ako pôr odná asistentka tímu. Foto: BBC

The World Cup Rugby sa stane raz za štyri roky.Dvadsať tímov, vrátane Anglicka, Škótsko a Wales, súťažiť v tom, s hrami beží od 18. septembra až do finále na Twickenham Stadium na 31. októbra.

A rugby match ( "hra" je tiež vhodné) sa skladá zo obe polovice po 40 minút, s prestávkou 10 minút za polčas. To je dobrá správa, ak si nie ste prirodzený športový fanúšik: celá vec je 15 minút kratší ako futbal a štyri a pol dňa kratšia než hre krikete.

K dispozícii je 15 hráčov na ihrisku (alebo "pole", ale to je trochu American zrejme) pre každý tím v jednom okamihu.Títo hráči patrí osem dopredu (veľké chlapov, bash okolo ihrisku a robiť väčšinu z sklon) a siedmich chrbty (často menšie a rýchlejšie a väčšina pokusov skóre).

Jednou z chrbtom sa nazýva skrumáž-napoly. Páči sa mi myslieť na neho ako pôrodná asistentka tímu, obratne prináša lopta z zoskupením (veľké zhluky forwardov), rucks (veľké zhluky forwardov) a lineouts (dlhého radu útočníkov, ktoré degenerujú do veľkých kusov vpred) a do čakajúcich rúk svojich spoluhráčov.

Môžete skóre tým, že dostane príležitosť (nesúci loptu cez tryline a kontakt s ním na zem), ktorý vám zarobí päť bodov. Po pokuse, niekto z vášho tímu dostane kop na bránku.Ak úspešne dostať loptu do bránkových tyčí a cez horizontálne bránkovej tyče, to je konverzia a ďalšie dva body. Vyzerá to jednoducho, ale je zrejme pomerne zložité. Penalty štrbinová "cez stĺpiky" získať tri body, rovnako ako drop-cieľov. Facebook Twitter Pinterest hovoriť veci, ktoré vám naznačujú, majú vnútri znalosti hlasom naloženom s významom: "Mal tak zlý beh nedávno - zranenia, osobné veci…" Fotografie: Billy Stickland / INPHO

Je to nestojí učenie veľa o všetkých tímov súťažiacich vo Svetovom pohári. Most sa rýchlo zmiznúť z pohľadu.Namiesto toho, predvídať tie hry, ktoré sa vyskytujú u tých spoločenských časy v týždni a potom sa naučiť pár mien a fakty o zúčastnené tímy.

Ak je vo vašej krajine súťaží vo Svetovom pohári, ale v súčasnej dobe žijú v zahraničí, hovoriť veci, o vašich spoluobčanov, ktoré naznačujú, máte vnútri znalosti.

Ak to chcete, vybrať dvoch hráčov, učiť sa ich mená a jeden alebo dva faktami o nich, potom vždy, keď sa objaví na obrazovke, alebo sú uvedené komentátormi niečo hlasom naložený zmysle, ako hovoriť: "On je mal taký zlý beh nedávno - zranenia, osobné veci [významný vzhľad] -. úver s ním byť späť na ihrisku "

Táto taktika pracovala celkom dobre pre mňa ako austrálsky počas Ashes.Chápem, kriket o dosť lepšie ako ja ragby, ale aj tak som zistil, že je užitočné, keď Mitchell Johnson sa objavil na obrazovke ponúknuť trochu zasmial a povedal: "Nie je legrac e mať ho rúti bránky smerom k sebe" v akomsi nejednoznačné, in-the-vedieť hlasom.

Pre Rugby World Cup, z austrálskej strany som si vybral Dávida Pocock, pretože viem, že o ňom z jeho impozantný životopis aktivizmu. Tiež Izrael Fola pretože bola účtovaná ako hráč sledovať a páči sa mi jeho meno. Facebook Twitter Pinterest Budete potrebovať vedieť o trénera svojho tímu - ale nie na štvorkolesovej druhu.Fotografie: Leon Neal / AFP / Getty

by ste mali byť schopní rozpoznať trénera svojho tímu, kedykoľvek sa mu (a oni sú všetci muži) sa objaví. Odkazovať sa na neho jeho priezvisko, alebo nejakým láskyplný prezývkou znamenať ste oboznámení s ním a podrobnosti o tom, čo urobil pre tím.

V tom, ako sa hráči trochu znalosti strategicky zamestnaný pokračuje dlhá cesta. Napríklad - a vy ste vítaní použiť - Anglicko tréner Stuart Lancaster, nikdy reprezentoval tím na národnej úrovni.Bol nastavený n a debut v Škótsku (nebojte, anglickí fanúšikovia, je to len polovica Scottish, cez jeho matku, že sa narodil v grófstve Cumbria), keď on bol zranený ťažko v tréningu.

Tak napríklad, ak Anglicka stráca hru a škrty kamery do Lancaster ustaraným výrazom, dalo by sa povedať: "No tak Stuie, to nie je nič v porovnaní s mať svoj ochromiť odtrhnutý kosti." a ak sa Anglicko a Škótsko obaja dostať sa von z skupinovej fáze a proti sebe, môžete špekulovať o tom, čo to znamená pre anglickú stranu majú Lancaster zasvätených škótskej znalosti. Dva bity pôsobivé rugby chat z jedného malého množstva vedomostí. Facebook Twitter Pinterest Neobťažujte pochopiť ofsajde pravidlo.Vybrať niečo jednoduchšie, ako hráči uvoľňujúcich loptu kedy riešiť, a kto na nej žijú. Nekonečne. Fotografie: Lionel Bonaventure / AFP / Getty Images

Opäť sa jedná o maximálne odmena za minimálne námahou. Vyberte si jedno pravidlo, pocho piť ho a kričať o tom. Napríklad, dokonca aj potom, čo sledoval tú vynikajúcu Explainer videá, nemyslím si, že by som mohol s istotou určiť niekoho, kto bol ofsajd, alebo komunikovať s istotou rozdiel medzi "pelotónu" a "šúľky".

Ale chápem, že hráči musia uvoľniť loptu, keď riešiť. Takže to bude moja vec. Kedykoľvek vidím niekoho objíma loptu k sebe po vysporiadať, budem kričať na obrazovke: "Release! Release!Preboha, Pocock, nie ste pri anti-uhoľnej bane protestu teraz, nechaj to byť! "Facebook Twitter Pinterest Conversation ochabujúcu? Pokúsiť sa vychovávať bazéna smrti a hrubú smolu Anglicku a Walese. Foto: David Rogers / AFP / Getty Images

Tu je riešenie: pred začiatkom Svetového pohára, sa 20 kvalifikačných tímov bolo rozdelené do štyroch bazénov. V prvej časti tímov v oblasti hospodárskej súťaže z každej skupiny hrajú medzi sebou v kruhovej obmeny súťaže, s dvoma špičkovými tímami z ka ždej postupu do štvrťfinále.

Bazény sú vybraní šťastie z kresliť, alebo nedostatok toho v prípadoch Austrália, Anglicko, Wales a Fidži (umiestnila na druhom mieste, štvrtý, piaty a deviaty na svete v tomto poradí).Spolu oni skončili v "bazéne smrti".Každý Svetový pohár v každom športe musí mať bazén smrti, takže to je niečo o tom hovoriť, kým sa akcia začína byť zaujímavé.

Vo všetkých ostatných bazénov, existujú iba dva tímy umiestnili v top 10, čo dáva Škótsko (10.) Záber na to, aby ju z skupinovej fáze spolu s Juhoafrickou republikou (tretia) od Pool B ; Pool C bude dominovať majstrov sveta na Novom Zélande; a Írsku (šiesty) majú dobrú šancu postupujúci spolu s Francúzskom (siedmy) od Pool D.

Takže, keď sa konverzácie zaostáva a nikto nerozumie, prečo rozhodca práve vyhodená do povetria nejakej nevyspytateľné porušenie, len spomenúť bazénu smrti a ako Anglicko a Wales boli poš kodení, a pozerať sa na vyplývajúce slovné skrumáž alebo Ruck, alebo maul - kto hovorí, že?Rozhodne nie. Facebook Twitter Pinterest Planning predstierať slabosť pre Gruzínsko tímu? Budete musieť byť schopní rozpoznať svoj odznak.

Toto je spôsob, ako ukázať, ako dobre zaoblené ste ako človek a naráža na pochopenie z hry, aj keď nie je v skutočnosti majú niektorú.

Vyberte si tím v dolnej časti 10, alebo ešte lepšie, spodná päť - Gruzínsko, Rumunsko, Kanada, Uruguaj a Namíbia - potom použiť vyššie uvedené stratégie učenia k tímu. Naučiť pár faktov o kľúčových hráčov, dozvedieť mená trénera a zistiť, ako oni boli ošizené systémom bazéne či sklamali globálnej ragby orgánov a potom nenápadne spomenul tieto veci počas svojich zápasov.Ak je niekto dojem, do akej miery sa budete riadiť rugby byť nonšalantnou a otriasť ho s neformálne: "Oh, vždy som mal slabosť pre Gruzínsko."

V prí pade, že je niečo v správy, ktoré ste videli, že si vyžaduje reakciu, ale nie ste si istí, ktorý z nich, dostať do kontaktu a môžeme ho prijať ako súčasť našej "ako…?" série.

Opýtajte sa nás na otázku, na ktorú by som rád odpovedal, povedz nám niečo o pozadí o tom, prečo sa pýtate a my sa budeme snažiť odpovedať na vašu otázku. Nebudeme schopní odpovedať na každú otázku a otázky, ktoré sú spojené s správy týždňa budú mať prednosť. Môžete dostať do kontaktu vyplnením nižšie uvedeného formulára.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen