Mittwoch, 13. September 2017

Az Otrokovic Floorball játékosok újraindulhatnak a play-off-hoz

Ostrava-ban és Pardubice-ban otthon még mindig félnek. "Nyertünk kellett volna. Meg kell tanulni ebből, és a másik része a verseny még jobb. „

A végén a test maradék tíz fordulóban pénteken, a választás lehet szűkíteni vereség Ostrava 3: 4 Bet365 kifizetés hogyan viszonozni a hazai arénában 18 órán át. Ha nyer, akkor az ötödik helyről indul.

"Ez egy fontos mérkőzés a play-off szempontjából. De a bajnokság nem egy mérkőzés ebben az évben.


A verseny nagyon egyenletes és feltételezések alapja nem a papír, „említett Sevcik összeget várt eredményt.

Menny it egy tucat elit, mert nem akarja megjósolni.Az első nem futópályán a Panthers hat ponttal rendelkezik. "Pontokat kell gyűjtenünk és a lehető legmagasabbat kell elhelyeznünk a táblázatban, hogy játsszunk egy ellenfeled." Otrokovice két versenyképes sorban küzd. Karácsony előtt még vár a negyeddöntőben a kupában Střešovice. A sevcik a csoportos küzdelemmel ellentétben a nyugodt pihenőhelyeket tervezi telepíteni.

"Az elődöntőbe akarunk küzdeni.Ez a tavalyi játék, és nincs ok arra, hogy fukarkodik „Sevcik vonzza részvételét a januári döntőben, mely otthont ad Zlín.

A végén a csapat még erősebb akkor betűsorban zárva. „Mi tárgyal a tehetséges fiatal játékosok, a csapat folyamatosan meg kell kiegészíteni megfelelően," az edző felismeri Otrokovice.

fiatal kezd a csapat a zöld, de nem mindig a mindkét fél megelégedésére. „Úgy történt, hogy néhány játékos nem tudja elviselni a n yomást, és végső soron árt esélyeit.De én nem akarom, hogy egyedi, ez egy kényes téma „, mondta bet365 élő fogadás Sevcik.

Az a bet365 fogadási bónuszok tény, hogy az aktív életpálya megszakadt Adam Pančocha hogy 17 éves, pontozás az első gól Otrokovice az idei bajnoki szezonban.

„Adam korához jól játszott, és még mindig a csapat nyitott ajtók" edző bizakodó leírni floorball játékos.

Azt tapasztalja a padon debütáló szezonban a helyzetben vezetőedzője. És a szavai szerint gyorsan alkalmazkodott. "Számomra ez nem volt ilyen változás, az átmenet az asszisztensről a főedzőre nem olyan nehéz. Ismertem a csapatot, gondoltam a csapat vezetésére is. "Ševčík tudta, mit csinál.

"Fontos, hogy a vezetőedző szabadon dönthet bet365 fogad ás bónusz és felelősséget vállalhasson. Ha a csapat nyer, ez a játékosok bet365 fogadási útmutatók győzelmét jelenti.Ha a csapat elveszti a felelősséget, az az edző feladata. A nyomást az edzőnek kell tennie, a játékosnak csak a teljesítményére kell koncentrálnia, és nem kell többet megoldania "- vázolta filozófiáját.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen