Freitag, 21. Juli 2017

Kodeš: Škoda, finále bolo otvorené. Pála: Lucka má na to hrať ďalší

Šafářová v ňom nebola tak ďaleko od víťazstva, hoci stála proti najlepšie tenistke súčasnosti Serene Williamsovej. Nakoniec ale prehrala v troch setoch 3: 6, 7: 6 (7: 2), 2: 6.

Ako jej finále hodnotili tenisové osobnosti?

Jan Kodeš, trojnásobný grandslamový víťaz

"Bolo to výborné finále. Je potrebné si uvedomiť, že Lucka hrala svoje prvé. Myslím si, že začala s rešpektom, ktorý z nej potom spadol a bolo to na stavkovanie online výhru. Serena sa nechala zaskočiť, keď viedla v druhom sete 4: 1 a 40-15. Od toho momentu to bol otvorený zápas. Škoda, že Lucka neudržala servis na 3: 1 v treťom, tam t o chcelo dostať Serenu pod psychický tlak, aby dostala strach.Na takú hráčku, ako je Williamsová, je 2: 0 málo.


Je potrebné si uvedomiť, že vyhrala dvadsiaty grandslam a proti nej bola hráčka, ktorá bola prvýkrát vo finále. Klobúk dole pred výkonom Šafářová, klobúk dolu. "

Petr Pála, kapitán fedcupového tímu

"horkosladký finále. Ale bol to krásny zápas. Na prvý finále proti takejto tenistke hrala Lucka dobre. Asi si predstavovala, že mohla hrať lepšie, čo určite mohla, ale nie je jednoduché tam vojsť proti Serene. Potom to skvele otočila, prišla taká iskrička, mala náskok 2: 0, ale to je proti Serene málo, ako sme predtým už niekoľkokrát videli. stavky online Šk oda, že si za stavu 2: 1 a 30: 0 neudržala servis.Je to keby, ale Serena sa potom zdvihla.

Lucka môže byť určite vo finále znova. Teraz prehrala v troch setoch, ochutnala si to a určite má na to, aby hrala finále grandslamu znova.

A čím to, že sa v poslednej dobe tak zdvihla? Spolupráca s trénerom Robom Steckleym jej výborne sedí, na veľa veciach zapracovali a veria tomu, čo je u Lucky je veľa dôležité. Vždy vedela hrať agresívne, ale už nie je dlho zranená, vylepšili kondíciu a je na tom lepšie. Pomohlo jej tiež, že na začiatku roka vyhrali štvorhru v Melbourne.A potom prišla výhra v Dohe v singli, to bolo dôležité. "

Jana Novotná, víťazka Wimbledonu

< p> "bolo to veľmi pekné a kvalitné stretnutie na to, že to bolo pre Lucku prvé finále a musela hrať proti najlepší hráčke na svete, ktorá v podstate až do polovice druh ého setu nepokazila loptu, výborne servírovali, hrala skvele zo základnej čiary. Pre Lucku je veľká vec, že ​​urobila taký comeback. Trochu škoda, že sa za stavu 2: 0 v treťom zase Serena zdvihla a úroveň tenisu posunula niekam inam. Hrozne sa začala povzbudzovať, bolo vidieť, že nech sa deje, čo sa deje, nechce dnes prehrať. Ale obrovský úspech aj pre Lucku, hrala výborne od začiatku až do konca.Môže byť na seba veľmi pyšná a my všetci na ňu tiež. "

stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen