Donnerstag, 20. Juli 2017

Teplice - Olomouc 2: 2, hostia odvrátili prehru dvoma gólmi v nastavení

"Stretnutie má dve roviny - deväťdesiat minút a tie tri v nastavení. Stretnutie už sme mali v hlavách dohrané. Bola to otázka koncentrácie, sústredenia, na tom musíme pracovať ďalej.


Ale mužstvo ide správnym smerom, akceptuje tú prácu. Nevidel som tím, ktorý by tento herný štýl vstrebal za päť týždňov, "vyhlásil Teplický kouč David Vavruška.

Vyzeralo to na pohodové víťazstvo Teplíc. Domáci skórovali krátko pred polčasom a krátko po prestávke po centrách z pravej a ľavej strany. Vďaka tomu Teplický kouč David Vavruška mieril v novom angažmán za úspešnú premiérou.

Keď sa zápas v závere len dohrával, došlo k mnohým striedaním, ktorá prospela hosťom.Obaja góly padli po akciách náhradníka Zahradníčka na ľavej strane bet 365 a jeho prízemných centrách.

"Skúsili sme to, vystriedali a ono to vyšlo. Remízu musím brať všetkými desiatimi, ale musím priznať, že už som neveril, "hovoril olomoucký tréner Leoš Kalvoda. Pri striedaní mal šťastnú ruku, keď do hry v závere poslal Zahradníčka. "A to som tam chcel dať Canu."

bet365

Olomouc domáci hnevala už v prvom polčase, keď bola dôraznejší a pred bránkou aj aktívnejší, ale gól tesne pred polčasom postavil na nohy Teplice. Vondrášek sprava odcentroval do priestoru penalty, odkiaľ ho prudkou hlavičkou poslal presne k žrdi voľný Fillo.

Hneď po pauze domáci pridali druhý gól. V 50.minúte odcentroval zľava Krob a Potočný v páde špičkou k opačky loptu usmernil presne k žrdi. Potom sa dostal k dvom veľmi nebezpečným hlavičkám stopér Lüftner - najskôr o centimetre minul, potom mu zase rozhodca odmával bet365 mobil ofsajd. Olomouc herni odpadla a jedinú väčšiu šancu mala v 72. minúte, kedy po zaváhaní brankára Grigar pálil tesne mimo opustenú bránku Navrátil.

Domáce dohrávali zápas vo veľkej pohode, predvádzali herné finesy a užívali si častý bet365 bonus potlesk divákov. Potom ale prišiel šok v podobe dvoch brejkov, ťahaných po ľavej strane zostavy Olomouca. Najskôr dostal prihrávku priamo na malé vápno Petr, ktorý prestrelil Grigar a počas tej istej minúty sa situácia ešte raz zopakovala.Loptu tentoraz zapadol do závare, v ktorom Hála pretlačila Krob a dostal loptu do siete.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen