Donnerstag, 20. Juli 2017

Olomouc s Jihlavou vydýchávají debakle, Boleslavi aj Příbrami sa darilo

Olomouc proti Trenčínu od bet365 mobil začiatku zaostávala. bet365 bonus Na hre slovenských šampióna bolo poznať, že už na budúci týždeň zasiahne do kvalifikácie Ligy majstrov. Hetrikom sa blysol Bero, za Sigmu sa presadil iba bet 365 za stavu 0: 3 Šindelář. Trenčín sa v rámci letnej prípravy utkal už s piatym celkom z českej ligy a upravil bilanciu na tri výhry a dve porážky.

"Súper bol lepší, my sme navyše ešte urobili hrôzostrašné chyby v defenzíve a rozohrávke, niektoré góly sme domácim ponúkli sami. Dúfam, že t akáto facka prišla v pravý čas, "uviedol pre klubový web tréner Sigmy Leoš Kalvoda.

Jihlava prehrala šiesty zo siedmich prípravných duelov, zvíťaziť dokázala iba nad nováčikom I.A triedy Žebětín. Celkom už v príprave inkasovala 30 gólov.Dnes síce Vysočina po trefe posily Pavla Dvořáka viedla, ale potom bet365 už dominoval Fürth.

"Zhruba 50 minút sme vďaka kompaktnému bloku držali pomerne vyrovnanú hru. Potom sa bohužiaľ naša hra rozpadla a súper dokázal streliť ďalšie góly. Pokračuje naše defenzívne trápenia, ktoré nás sprevádza po celú letnú prípravu. Jasne sa ukazuje, že káder potrebujeme doplniť a posilniť, "uviedol tréner Vysočiny Luděk Klusáček.

Naopak Příbrami sa proti Düsseldorfu darilo. O výhre 3: 0 rozhodla na podmáčanom ihrisku už počas prvej polhodiny, kedy sa dvakrát trafil Roman Bednář a potom z priameho kopu Tom áš Pilík. V 54.minúte sa blysol chytenú penaltou brankár Milan Švenger, ktorý sa zapojil do tréningu Příbrami.


Mladá Boleslav po vysokej výhre 5: 0 nad rakúskym Ried jasne prehrala aj Paderborn, ktorý v uplynulej sezóne zostúpil z bundesligy. Gólovo sa presadili Ján Chramosta, Jakub Rada a Stanislav Klobása, súper znížil až v poslednej minúte. Ani v treťom dueli rakúskeho sústredenia nehrala útočná posila Milan Baroš, Středočeši pritom už za týždeň vstúpi do kvalifikácie Európskej ligy.

Ďalšie pohárový účastník Jablonec remizoval 0: 0 s Rapidom Viedeň, ktorý sa chystá na predkolo Ligy majstrov. Prvá polovice bola vyrovnaná, po zmene strán hral aktívnejšie súper, ale brankár Hrubý uhájil čisté konto.

"Pre nás to bol veľmi dobrý zápas.Rakúšania hrali r� �chlo na lopte a boli dôrazní. Presne takto sa v Európe hrá, takže to beriem ako dobrú previerku. Zo začiatku sme sa s tým trochu zápasili, potom sme sa s tým ale dokázali vyrovnať, "povedal tréner Jaroslav Šilhavý.

Ďalší účastník kvalifikácia Európskej ligy Liberec nasadil juniorov a s poľskou druholigovom Legnica prehral 2: 4. Teplice zvíťazili 3: 2 nad nemeckým Aue, ktoré zostúpilo do tretej najvyššej súťaže. Ligový nováčik Zlín porazil slovenského druholigový Prešov 2: 1, naopak Brno v kombinovanej zostave podľahlo druholigovým Českým Budějoviciam 0: 1.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen