Samstag, 15. April 2017

Philadelphia 76ers fúkať veľký náskok zviazať rekord amerických športov porážok

Philadelphia 76ers našli spôsob, ako uviazať najdlhšiu sériu porážok v hlavnej americký profesionálny športovú históriu.

Fúkanie neskorý päťbodový náskok v 84-80 stratu na Boston Celtics v stredu večer, 76ers spadol do ich 26. rovno straty a 16. v rade začali sezónu.

Philadelphia zviazaný márnosti bodové hranice stanovené NFL Tampa Bay Buccaneers od 1976-77 a uzavreté…76ers do rokov 2013 14.Sú to dve straty od väzby NBA potom-New Jersey Nets-najhoršia známka 18 strát na otvorenie sezóny.Steph Curry chváli slimmed-down Bogut ako Warriors NBA pruh pokračuje Čítajte viac

"Koľko Ktoré som bol súčasťou? "Povedal Breton Brown, tretí tréner. " Ja som sotva na to." Isaiah Thomas skóroval 30 bodov, Jae Crowder narazil do Bet365-Ďalšie informácie trojuholníka a Evan Turner pridal 16 bodov do Bostonu. 76ers zaznamenal v poslednom 6:13 tri body.

"Je to ťažké," povedal Philadelphia Nerlens Noel. "Ste tak blízko k získaniu prvého W. Je tu niekoľko hier, na ktoré musíte spať."

Jahill Okafor viedol 76ery s 19 bodmi a deviatimi rázmi.Hollis Thompson nastrieľal 15 bodov.

Boston tréner Brad Stevens povedal, že jeho tím sa cítil tlak, príliš. "Boli sme pevne a my minul veľa záberov, a boli nám dominujúci vo farbe, pokiaľ ide o blokovanie striel a na ráfiku a všetko ostatné," povedal.

76ers začal 11- bodový náskok čoskoro v poslednom štvrťroku a rozhodol, že rovnaké výhody po Thompsona koša v pruhu sa len niečo málo cez šesť minút hrať. Boston potom pripísal ďalších deväť bodov a zavrel ho do 77-75 na J areda Sullinger skokan z ľavého rohu s 3:13 vľavo.

Po trojbodový hru Okafor to dal 76ers má vedenie 80-75 s necelé tri minúty opustil, Celtics nastrieľal ďalších sedem bodov.Crowder sa tri z hornej časti klávesu opatrili vyčíňanie s 38,5 sekundy hrať.

Celtics vedeli, ako nepríjemné by bolo stratiť.

"Vy viete, ako moc sklamaním, že by tu bol, "povedal Crowder.


"Veľmi, veľmi, veľmi sklamaním pre všetkých z nás, trénerov a hráčov."

Phil Pressey back-obrúčkami prepojku v jazdnom pruhu a Thomas chytil odskočiť 2,1 sekúnd pred koncom. On bol faulovaný a zasiahol oba trestné hody ho zapečatiť.

"Bolí to," povedal Pressey. "Tento bolí, pretože sme boli robiť to znova a znova. Mám pocit, že budeme si to urobiť.Keby to stále deje, musíme udržať sledovaní fi lmu a snaží sa ju napraviť. "

Thomasova driving kôš ju zavrel do 80-79 s 1:10 vľavo.

tam bolo veľa úsekov v treťom štvrťroku, kedy fanúšikovia boli přízračně tichý - asi preto, že boli prekvapení, že Celtics boli koncovej proti winless tím

išli od pokoj k rozstrekovaniu bučanie po Thompsona troch-. ukazovateľ z ľavého krídla robil to 68-59 s 9:40 hrať v hre.

76ers začal druhý štvrťrok s beh 10-0 počas prvých piatich minútach, otáčanie 26-26 deficit do ôsmich bodu hrany. Covington mal sedem bodov v vyčíňania.

Bet365-Klikni pre svoj bonus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen