Dienstag, 11. April 2017

Anglické kluby sa nezastaví hráči reprezentujúci GB 7s na olympiáde

anglických klubov nebude blokovať vedúci hráčov, ako sú osy krídla Christian Wade z naháňa olympijské hry slávu s tímom Great Britain Sevens.

predstavitelia klubu a Aviva Premiership riadiaci orgán ponúkli uistenie, že umožní ich britskej hviezdy šancu súťažiť v Rio 2016 hier.

Anglicko Sevens strana zaistený Veľkej Británie kvalifikácia pre otváracej olympijské zaradenie krátkeho formátu súťaže Rugby.

Wade priznal, že je neistý, výberové kritériá a vo Veľkej Británii sú ešte dokončiť svoje plány, ale osy zdôrazňujú, že nebudú bar hráčov od Olympic akciu.

"Nikto z GB 7s sa priblížil klub s otázkou, či Christian Wad e, alebo akýkoľvek iný hráč, je k dispozícii reprezentovať GB 7s na olympijských hrách, "prečítal vyhlásenie osy.

" osy boli vždy, a zostávajú neuveriteľne podporovali naši hráči zastupujú svojej krajiny, čo je najvyššia kryť akékoľvek hráč mohol dosiahnuť .

"Je to zrejmé nielen z hráčov prepusteného do Anglicka, ale aj Wales, Škótsko, Samoa a Taliansko v aktuálnej sezóne.

" Nie je tradícia Premiership hviezdy hrajú v Sevens World Series.Tieto oddiely sú tvorené z profesionálnych hráčov Sevens, ktorí hrajú Sevens týždeň, čo týždeň, ktorí sú zamestnaní u RFU.


"Avšak konkurencia na olympijských hrách sedmičky sa vzťahuje World Rugby pravidlá 9, pokiaľ ide o medzinárodný uvoľnenie hráča.

Betclic- Získaj bonus práve teraz "Ako taký, vybraných hráčov pre každý národ bude uvoľnená na akciu v súlade s predpismi.

" Naše chápanie je to pokrýva 21-dňový obdobie, kedy dochádza až do olympijských hier, ale nie pred tým.To je politika Premiership Rugby, jednomyseľne schválili všetky kluby. "

Rugby odbor futbalu je (RFU), Joe Lydon bude dohliadať na program, Veľká Británia ako manažér výkon, sa tréner ešte musí byť nainštalovaný.

kritériá pre výber Veľkej Británie môže zahŕňať účasť v zastavaných turnajov, ale to je zatiaľ byť dokončený.

by mohli nastať komplikácie mala Veľká Británia dopyt Premiership hviezdy súťažiť v rade Sevens World udalosti séria získať nárok na olympijský výber.

vyhlásenie osieho označuje Ricoh Arena klub bude čakať na ďalší vývoj na výberových konaniach z Veľkej Británie, ale nemajú v úmysle poprieť ich vrchole hviezdy cest u do Ria ďalšiemu v lete.

Aviva Premiership riadiaci orgán, Premiership Rugby, boli presunuté tiež potvrdil, že nebude popierať najväčšie hviezdy šancu na olympijské sláve.

"súťaž olympijských hrách sedmičiek je krytá World Rugby pravidlá 9, pokiaľ ide o medzinárodný uvoľnenie hráča, "prečítal vyhlásenie z Premiership Rugby.

, Ako taký, vybraných hráčov pre každý národ od niektorého z našich 12 klubov bude uvoľnená pre udalosti v súlade s nariadením '.

Betclic-Ďalšie informácie

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen